Geen widgets gevonden in de zijbalk

De meest favoriete herinneringen van Thomas Rhett zijn de momenten toen hij als kind naar de radio luisterde. Hij kreeg er maar niet genoeg van en schakelde van kanaal tot kanaal, van country over hip hop naar classic rock. Die invloeden hoor je nu terug in zijn muziek. Debuutplaat ‘It Goes Like This’ (2012) bezorgde hem vijf Top 40 hits in de Verenigde Staten en een publiek dat hem meteen in de armen sloot.

Thomas Rhett houdt van touren, van de energie tijdens het spelen voor zijn fans en van het onderweg zijn. In de uren voor de soundchecks en tijdens de lange ritten in de tourbus ging hij samenzitten met andere schrijvers en zette hij die geestkracht om in ‘Tangled Up’, het album dat vorig jaar uitkwam. De plaat is gevuld met romantische ballades (‘Die a Happy Man’) en vrolijke nummers (‘Crash and Burn’), en zijn de muzikale restanten van de adrenaline die Thomas voelde tijdens de tournee. Sommige refereren aan countrysterren zoals Eric Church en in andere hoor je dan weer Justin Timberlake en Bruno Mars. ‘Tangled Up’ klinkt vooral zoals Thomas op het podium is: energiek, ietwat onvoorspelbaar en altijd klaar om te feesten.

Thomas Rhett speelt op 16 november in TRIX Club. Tickets zijn te koop vanafvrijdag 18 maart om 10u via www.trixonline.be.

Door admin