Geen widgets gevonden in de zijbalk
Afgelopen februari deden Tyler en Josh de Ancienne Belgique op zijn grondvesten daveren met de “Blurryface Tour”. Een monsterlijk goede show, en een uitzinnig publiek! Het Amerikaanse tweetal overtuigde vriend en vijand met een meesterlijk concert. Vandaag kondigt de band zijn grote terugkeer naar Europa aan, met de “EmØtiØnal RØadshØw Tour” ! Twenty One Pilots pakt deze keer Vorst Nationaal helemaal in! Maak je klaar voor een overdonderende show op woensdag 16 november!
Sinds 2013, met de release van hun debuut “Vessel” (op het Fueled By Ramen-label), rijst de populariteit van het duo uit Columbus, Ohio de pan uit. Met hitnummers als “Holding On To You”, “Guns For Hands” en “Lovely” weten ze snel een hoop buzz te creëren. Tyler Joseph (zang, keyboard, ukelele) en Josh Dun (drums) winnen talloze zieltjes met hun mix van indierock en hiphop. De hype gaat door het dak begin 2015, wanneer ze met ‘Blurryface’ hun tweede plaat uitbrengen. Het album belegerde vanaf week één de top van de Billboard 200, en schopte het intussen tot platina in de States. Het Europese publiek gaat op zijn beurt overstag, verleid door de onnavolgbare melodieën van het charismatische duo, en hits als “Stressed Out”, “Tear in My Heart” en “Ride”.

Twenty One Pilots mogen we terecht de revelatie van het jaar noemen! Op 16 november vieren ze hun terugkeer naar Brussel met een concert in Vorst Nationaal, klaar om een nieuwe pagina in hun (nog jonge) geschiedenis te schrijven. De ticketverkoop start op vrijdag 13 mei om 10u.

Door admin