Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ze zijn zeer trots om de rijzende ster Sturgill Simpson te kunnen aankondigen als co-headliner op vrijdag! Hiermee is ook de programmatie voor vrijdagavond rond. Ze kunnen nu wel stellen dat jullie met The Mavericks, Sturgill Simpson, The Rob Ryan Roadshow en Smokestack Lightnin’ & Friends een fantastische avond zullen gaan beleven.

Sturgill Simpson is zowat de “Enfant Terrible” in het hedendaagse Country wereldje, voor vele andere is hij ,met zijn eigen stijl, dan weer de redder van de moderne Country muziek.

Zijn derde en laatste album “A Sailors guide to Earth” kwam de Billboard 200 binnen op nummer 3. Hij moest enkel Prince’s “Very Best of” en “Purple Rain” vooraf laten gaan als best verkochte album. In de lijst van best verkochte Vinyl, Nieuw albums,country albums, … komt hij overal binnen op nummer 1!

Verder kunnen ze ook de winnaars van de sjock sjowcase bekend maken. Volgende 6 bands werden geselecteerd uit de meer dan 60 kandidaten en mogen zich komen presenteren op sjock op de Sjowcase Stage: Alabasterds, Aloha Sluts, The Devilles, The Father the Son and the Holy Simon, Fields of Troy and Rollmops. Hiermee zijn ze dan, op 1 open plaats na, zo goed als rond met onze programmatie!

TICKETS & INFO

Door admin