Geen widgets gevonden in de zijbalk

SX lijkt er volledig klaar voor om een mooi vervolg te breien aan hun succesvol debuut van enkele jaren terug. Vorige week presenteerden ze hiervan een voorproefje, met de release van de ep ’Alpha’. In het zog hiervan bevestigden ze nu ook hun komst naar het Minnewaterpark op zondag 10 juli!

Een band die even verleidelijk en mysterieus klinkt als hun naam doet vermoeden. Samen met drummer Jeroen Termote zetten Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet in 2011 hun naam onuitwisbaar op de Belgische muziekkaart met de release van ’Black Video’. Het nummer, badend in new wave en elektropop, ging de wereld rond en vormde het voorproefje van hundebuutalbum ‘Arche’, waarop ze de hooggespannen verwachtingen meer dan waar maakten. Ook het nieuwe ‘Alpha’ (met vooruitgeschoven single ’Hurts’) bevat bezwerende popsongs vol keyboards, orgel, reverb en pijnlijk mooie vocals. SX is spannend en wild. Opgepast!

Eerder bevestigden AIR, DAMIEN RICE, WILCO, BLACK BOX REVELATION, GREGORY PORTER, THE CINEMATIC ORCHESTRA, CHARLES BRADLEY, CALEXICO, KURT VILE & THE VIOLATORS, LAURA MVULA, GOAT, DANIEL NORGREN, CHRONIXX, ODDISEE & GOOD COMPNY, FLYING HORSEMAN … al hun komst naar het Brugse Minnewaterpark.

Cactusfestival 2016 op 8, 9 en 10 juli in het Brugse Minnewaterpark.
Tickets en meer info via www.cactusfestival.be.

Door admin