Geen widgets gevonden in de zijbalk
Placebo vertrekt in oktober op wereldtournee om de twintigste verjaardag van de release van hun platina debuutalbum ‘Placebo‘ te vieren.
Het eerste luik van de ’20 Years of Placebo‘ Tour wordt afgetrapt in Denemarken op 13 oktober 2016 en eindigt op 15 december in de Londense Wembley Arena. Verdere data voor 2017 worden binnenkort aangekondigd.
De band belooft een setlist die hun gehele catalogus doorloopt. Brian Molko licht al een klein tipje van de sluier: “Laat ons zeggen dat er nummers in de set zitten waarvan ik gezworen had ze nooit nog te spelen. Ik denk dat het tijd is om toe te geven aan de vraag van heel wat Placebo-fans die deze nummers graag nog eens zouden horen. Ze zijn geduldig geweest met ons in de periode dat we zelden of nooit nog onze grootste commerciële successen aan bod lieten komen. Een twintigste verjaardag lijkt het ideale moment om daar weer verandering in te brengen. Dat is het plan. Deze tour is echt voor de fans! En het is ook voor ons een opportuniteit om nog eens door ons vroege werk te grasduinen. Dus…als je ons graag nog eens nummers als “Pure Morning” en “Nancy Boy” hoort spelen, wat we al bijna tien jaar niet meer gedaan hebben en hierna misschien ook nooit meer zullen doen, dan kan je maar beter maken dat je deze shows niet mist! We hebben verder ook nog enkele verrassingen in petto.”
Placebo’s verjaardagstournee houdt op zaterdag 19 november halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor dat concert gaan op vrijdag 18 maart om 10u in verkoop.

Door admin