Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het gebeurt niet zo vaak dat de Belgische muziekwereld met verstomming wordt geslagen, maar dat was wél het geval toen Noémie Wolfs vorig jaar haar vertrek bijHooverphonic aankondigde. Ze besloot haar eigen weg te gaan. Amper een uur nadat het persbericht was uitgestuurd, belde Universal met de vraag of ze al wat demo’s had. Die waren er. Meer nog: er werd meteen een platencontract getekend. Die uit de duizenden herkenbare stem is uiteraard gebleven. Maar ‘Burning’ – de eerste single uit haar solodebuut dat op 29 april verschijnt- geeft aan dat ze altijd al méér was dan alleen maar De Zangeres Van. Pure, sprankelende pop met een elektronische feel, maar wél gespeeld met echte instrumenten. Omringd door een jonge, gloednieuwe band en gewapend met een ijzersterk repertoire, is Noémie klaar om van 12 mei een héél mooie avond te maken!

TICKETS

Door admin