Geen widgets gevonden in de zijbalk

Supersterren van de rock Nickelback houden op vrijdag 30 september halt in de Lotto Arena met hun splinternieuwe Europese tournee! Om het met de woorden van zanger Chad Kroeger te zeggen: “Get ready Europe, we are bringing one hell of a loud party to our fans over there!”

Sinds hun debuut in 1996 heeft Nickelback zich weten profileren als één van de grootste rockgroepen van de afgelopen twee decennia. De Canadezen verkochten wereldwijd meer dan 50 miljoen albums en daar heeft hun monsterhit “How You Remind Me” (2001) natuurlijk veel mee te maken, volgens Billboard Magazine nog steeds de beste rocksong van het afgelopen decennium. Nickelback werd in 2009 door datzelfde magazine uitgeroepen tot ‘Top Rock Group Of The Decade’ en nog op het palmares staan negen Grammy-nominaties, drie American Music Awards, een World Music Award, een People’s Choice Award en twaalf Juno Awards in verschillende categorieën.
Hun nieuwe tournee doet dertig Europese steden aan, waaronder Antwerpen. Op vrijdag 30 september rocken ze de pannen van het Lotto Arena-dak! Ze worden vervoegd door de eveneens Canadese rockband Monster Truck, die het voorprogramma verzorgt. Tickets voor het concert in Antwerpen zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 maart om 9u.

Door admin