Geen widgets gevonden in de zijbalk
Er zijn deze week 10 bevestigingen genoteerd.  Nieuw zijn: Goose, Puggy, The Strypes, Vintage Trouble, The Struts,  Aurora, Ryan Bingham, Samm Henshaw, Blossoms en Mura Masa. Ryan Bingham en Samm Henshaw komen op donderdag 30 juni naar het festival. Blossoms en Puggy zijn aan de line-up van vrijdag 1 juli toegevoegd. Goose, The Struts en Mura Masa spelen op zaterdag 2 juli. Aurora, The Strypes, Vintage Trouble geven op zondag 3 juli present. Rock Werchter vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli plaats in het Festivalpark in Werchter. De affiche telt nu 67 namen. Snel weer meer nieuws.
.
De tot nog toe bevestigde namen in een handig overzichtje per festivaldag:
.
Donderdag 30 juni: Disclosure, Ellie Goulding, Flume, Gutterdämmerung, Guy Garvey, Jake Bugg, James Blake, Kaiser Chiefs,  Nathaniel Rateliff & the Night Sweats, New Order, Paul McCartney, Ryan Bingham, Samm Henshaw, Sigma Live, Walk Off The Earth, Years & Years
.
Vrijdag 1 juli: At The Drive-In, Black Box Revelation, Blossoms, Bring Me The Horizon, Daughter, Gary Clark Jr.,  Jagwar Ma, Oh Wonder, Parov Stelar, Puggy, Rammstein, Richard Hawley, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, The 1975, The       Offspring, The Van Jets, Trixie Whitley
.
Zaterdag 2 juli: BADBADNOTGOOD, Band of Horses, Beirut, Courtney Barnett, Editors, Glen Hansard, Goose, Kensington, Lost Frequencies, Mura Masa, Paul Kalkbrenner, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers, Savages, Tame Impala, The Struts, Two Door Cinema Club
.
Zondag 3 juli: Aurora, Bear’s Den, Beck, Florence + the Machine, Foals, Iggy Pop, Jamie xx, Låpsley, Lianne La Havas, Macklemore & Ryan Lewis, MØ, Skunk Anansie, SX, The Last Shadow Puppets, The Strypes, Unknown Mortal Orchestra, Vintage Trouble
.

Door admin