Geen widgets gevonden in de zijbalk
Vandaag worden er nog een10 namen aan de affiche van Rock Werchter toegevoegd. Nieuw zijn: Iggy Pop, Kaiser Chiefs,  Skunk Anansie, Jake Bugg, Trixie Whitley, Glen Hansard, SX, Nathaniel Rateliff & the Night Sweats, BADBADNOTGOOD en Jagwar Ma.

Zij brengen het totaal reeds bevestigde acts voor Rock Werchter op 47. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Nathaniel Rateliff & the Night Sweats worden aan de line-up van donderdag 30 juni toegevoegd. Trixie Whitley en Jagwar Ma zullen op vrijdag 1 juli op Rock Werchter staan. Glen Hansard en BADBADNOTGOOD spelen op zaterdag 2 juli. Iggy Pop, Skunk Anansie en SX geven present op zondag 3 juli.  Wie op welk podium optreedt, kan vanaf nu ontdekt worden op rockwerchter.be. Volgende week weer meer!
De tot nog toe bevestigde namen in een handig overzichtje per festivaldag:
Donderdag 30 juni: Disclosure, Ellie Goulding, Gutterdämmerung, Guy Garvey, Jake Bugg, Kaiser Chiefs,  Nathaniel Rateliff & the Night Sweats, New Order, Paul McCartney, Sigma Live, Years & Years
Vrijdag 1 juli: At The Drive-In, Black Box Revelation, Bring Me The Horizon, Daughter, Gary Clark Jr.,  Jagwar Ma, Oh Wonder, Parov Stelar, Rammstein, Richard Hawley, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, The Offspring, Trixie Whitley
Zaterdag 2 juli: BADBADNOTGOOD, Band of Horses, Beirut, Courtney Barnett, Editors, Glen Hansard, Paul Kalkbrenner, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers, Savages, Tame Impala, Two Door Cinema Club
Zondag 3 juli: Bear’s Den, Florence + the Machine, Iggy Pop, Jamie xx, Låpsley, Macklemore & Ryan Lewis, MØ, Skunk Anansie, SX, The Last Shadow Puppets, Unknown Mortal Orchestra
Tickets voor Rock Werchter 2016 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Gedetailleerde ticketinfo evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

, SX,

Door admin