Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tame Impala, At The Drive-In, Sigma Live, Band of Horses, Gary Clark Jr., Savages en Bear’s Den worden bijgeschreven op de affiche van Rock Wechter!

Eerder deze week al werd de ‘loudest silent movie on earth’ Gutterdämmerung aangekondigd voor donderdag 30 juni. Ook Sigma Live is er op de eerste festivaldag. At The Drive-In en Gary Clark Jr. worden toegevoegd aan de line-up van vrijdag 1 juli. Tame Impala, Band of Horses en Savages komen op zaterdag 2 juli naar Werchter. Bear’s Den zal op zondag 3 juli optreden. De affiche in wording van Rock Werchter 2016 telt nu 28 namen.

Tickets voor Rock Werchter 2016 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.  Gedetailleerde ticketinfo evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be. Al bevestigd voor het festival zijn: Beirut, Black Box Revelation, Bring Me The Horizon, Courtney Barnett, Disclosure, Editors, Florence + the Machine, Jamie xx, MØ, New Order, Parov Stelar, Paul Kalkbrenner, PJ Harvey, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Richard Hawley, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, The Last Shadow Puppets, The Offspring en Unknown Mortal Orchestra

Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Vier dagen lang is in het Festivalpark in Werchter

Door admin