Geen widgets gevonden in de zijbalk
Kom naar de Handelsbeurs voor jouw unieke beleving met Lady Linn in dit gerenoveerd historische gebouw! De Handelsbeurs Antwerpen zet haar deuren open voor een Unplugged concert door Lady Linn. Flaneer over het indrukwekkende Beursplein en proef de sfeer van deze historische handelsplaats. Doorkruis de prachtige zuilengalerij van deze unieke setting en bestel tijdig je tickets.

 

“Lady Linn, aka Lien De Greef heeft ondertussen 5 full albums op haar naam staan. Haar 5de en (15de) kwam uit in oktober 2018 bij Caroline Music. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, 3 MIA’s, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de de populaire tv show Liefde Voor Muziek aan haar palmares toevoegen. Live staat ze garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

 

Naast haar reguliere optredens met de Magnificent Seven en soms ook met haar Magnificent Bigband treedt Lady Linn nu ook op met partner en vaste Magnificent Seven bassist Filip Vandebril. Filip Vandebril maakt ook deel uit van Black Flower, The Valerie Solanas en Antwerp Gipsy Ska Orkestra. Samen brengen ze klassieke Lady Linn songs in uitgeklede, intieme en nooit gehoorde versies. De unieke combinatie van zang en bas, bij sommige songs aangevuld door piano, staat garant voor een onvergetelijk concert.”
Tickets zijn standaard verkrijgbaar maar er zijn ook verschillende formules beschikbaar met Bubbles en of Bites. Deuren gaan open vanaf 18.00, tijdens je diner, hapje of drankje kan je vooraf al in de sfeer komen met Jazzy Grooves.
.

TICKETS & INFO

Dit concert is de eerste van een reeks opvolgende Unplugged Sessies @ Handelsbeursantwerpen!

Door Peter