Contrair Open Air lost eerste namen voor festival!

con

Na 2 zomers zonder Contrair Open Air door de welbekende oorzaak keert het Antwerpse festival dit jaar eindelijk terug. Dit keer op een gloednieuwe locatie: Ekerse Putten. En van een comeback gesproken: Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus bouwt de organisatie ‘waar Contrair om bekend staat’ een unieke productie voor 2 festivaldagen, 4 podia en meer dan 50 artiesten.

Vandaag loste het gevierde nightlife concept het eerste deel van hun line up. Met namen zoals Jon Hopkins (live), Moodymann, DJ EZ, John Talabot, Lander & Adriaan, Jungle By Night, AliA en nog veel meer zijn ze terug. Groter dan ooit!

Live Stage met Jon Hopkins

De podia worden opnieuw vormgegeven door Michiel Helbig en zijn architectuurstudenten van Sint-Lucas in Gent. Naast 3 stages met lokale en internationale DJ’s van het hoogste kaliber pakt Contrair Open Air dit jaar uit met hun eigen Live Stage. Van internationale, elektronische live acts tot lokale helden en oude bekenden zullen dit nieuwe podium betreden. De grote publieksfavoriet: Jon Hopkins.

Jon Hopkins is een elektronisch artiest, producer en klassiek geschoold componist, wiens werk alom geprezen is. Daarnaast ontving hij ook Grammy, Mercury Prize en Ivor Novello nominaties. “Een van de meest gevierde elektronische muzikanten van zijn generatie” volgens the New Yorker. Hopkins heeft een reputatie opgebouwd voor muziek die de dansvloer verenigt en live optredens die geladen zijn van ruige techno tot transcendente koormuziek, van akoestische piano solo tot psychedelische ambient.

“In 2020 moesten we afscheid nemen van onze geliefde groene oase aan het Noordkasteel. We gingen op zoek naar een nieuwe plek en die werd gevonden in de Antwerpse Haven.” zegt Massignani. Thomas Van Praag en Yves Massignani bleven echter niet bij de pakken zitten en startten hun zoektocht naar een nieuwe locatie. En die werd gevonden bij de prachtige Ekerse Putten in Antwerpen.

Vanaf 2022 vind je Contrair Open Air in het prachtige natuurdomein rond de Ekerse Putten, een unieke festival-locatie die ze de komende jaren hun thuishaven mogen noemen.

Afspraak 26 en 27 augustus aan de Ekerse Putten.
Tickets & info: www.contrair.be

You must be logged in to post a comment Login