Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dit jaar vindt Paradise City plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni. De site is nog immer het magische domein van Kasteel Ribaucourt in Perk. De inmiddels zesde editie van het festival houdt vast aan dezelfde beginselen als waarop de eerste in 2015 werd gebouwd: een mix van de beste elektronische muziek, een publiek met een open geest en een stevige inspanning om daarbij de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Line-up

Vandaag maakt de organisatie de eerste 20 artiesten voor editie 2020 bekend:

Bezoekersrecord

Naast een elk jaar imposanter wordende line-up, groeit ook de publieke belangstelling voor het festival jaar na jaar. Zo bezochten vorig jaar maar liefst 25.000 mensen het groenste der Belgische festivals.Wat dat laatste betreft, werd Paradise City onlangs ook uitgeroepen tot een van de 6 duurzaamste festivals ter wereld door A Greener Festival (www.agreenerfestival.com).

Tickets 2020

Inmiddels is ook de ticketverkoop voor Paradise City 2020 gestart. Tickets zijn beschikbaar via de website van Paradise City en kosten 59 euro voor een dagticket en 109 euro voor een weekendticket (129 euro inclusief camping).

Door Peter