Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op zaterdag 8 augustus verwelkomen ze Natti Natasha voor het eerst in Hoogstraten! Ze is één van de meeste gestreamde vrouwelijke artiesten van 2019. In het begin van haar carrière groeide ze onder de vleugels van Don Omar en later Daddy Yankee uit tot de ‘queen of reggaeton’.

“Sinds mijn jeugd heb ik altijd grote bewondering gehad voor grote artiesten zoals Bob Marley, Lauryn Hill en Jerry Rivera” zegt Natti zelf. Ze houdt duidelijk van verschillende stijlen, en dat hoor je ook in haar muziek: bachata op ‘La Mejor Versión De Mi’ met Romeo Santos, reggae op ‘No Voy a Llorar’ en ook pop en trap hoor je tussen de reggaeton beats op haar tweede album ‘ilumiNATTI’, dat vorig jaar uitkwam.

De zang op megahit ‘Instagram’ met Dimitri Vegas & Like Mike, Daddy Yankee, David Guetta en Afro Bros is niemand minder dan Natti Natasha, samen met Daddy Yankee, onze headliner op vrijdag! En wat gezegd van ‘Sin Pijama’? Haar nummer met Becky G werd meer dan 1,6 miljard keer bekeken op YouTube. Ontdek haar live op ons podium op 8 augustus.

TICKETS & INFO

Door Peter