Geen widgets gevonden in de zijbalk
The Weeknd kondigt met ‘The After Hours Tour’ zijn nieuwe wereldtournee aan die op 11 juni in de VS van start gaat en in het najaar de oversteek naar Europa maakt. De tour volgt op de release van zijn nieuwe album ‘After Hours’ op 20 maart met singles “Heartless”, de oorwurm “Blinding Lights” en nieuw sinds gisteren de single “After Hours”. Op maandag 26 oktober staat The Weeknd in het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop begint vrijdag 28 februari om 10u via livenation.be.
De ‘After Hours Tour’ zal de allernieuwste productie en één van de meest innovatieve podiumontwerpen tot nu toe meebrengen. Er zal nog nooit zoveel LED-verlichting en video in het Sportpaleis te zien geweest zijn! De 57 data tellende wereldtour is geproduceerd door Live Nation en bezoekt steden in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Support acts op het Europese luik van de tour zijn 88GLAM en Sabrina Claudio.
Op 7 maart is The Weeknd te gast bij Saturday Night Live om zijn nieuwe album ‘After Hours’ en tour te promoten. Luister hier naar het titelnummer.

Door Peter