Geen widgets gevonden in de zijbalk

Californische popsensatie Ashe – Ashlyn Rae Willson – komt opnieuw naar België! Dit voorjaar was de jonge singer-songwriter nog aan het werk te zien op het podium van Ancienne Belgique in Brussel met haar veelgeprezen album ‘Ashlyn’, een excentrieke mix van orkestrale pop en grandioze rock inclusief het fantastische duet “Till Forever Falls Apart” met FINNEAS. Op zondag 12 maart 2023 keert ze terug naar ons land – met haar nieuwste album ‘Rae’ op zak – en dat naar Trix in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 21 oktober om 10u via livenation.be.

Opgegroeid in de Bay Area startte Ashe op haar achtste met pianolessen. Op haar tiende schreef ze haar eerste eigen songs en al snel werd haar muzikale spectrum uitgebreid dankzij de muziek van Brian Wilson en Carole King. Na haar studies aan het prestigieuze Berklee College of Music bracht de jonge Ashe een jaar door in Nashville om zich vervolgens te vestigen in Los Angeles en meteen een platencontract te landen bij Mom + Pop Music. Single “Moral of the Story” – soundtrack van de film ‘To All The Boys: P.S. I Still Love You’ en mede-geschreven en geproducet door FINNEAS – werd een feit. Ashe gaat prompt TikTok viral, werkt samen met artiesten als Demi Lovato, Niall Horan, Diane Keaton en Whethan, rekent Lizzo tot haar fanbase en piekt in verschillende hitlijsten. Het belooft nu al een intieme en niet te missen avond te worden.

Tickets voor het concert in Trix zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 oktober om 10u via livenation.be aan €27. Er zijn ook packages beschikbaar: Ashe Q&A Experience Package (€144) en Ashe First Entry / Merch Package (€94). Alle ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en charity fee.

Ashe werkt samen met PLUS1 zodat een deel van de opbrengst naar organisaties gaat die streven naar gelijkheid, waardigheid en toegang voor iedereen.

Door Peter