Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na een explosieve show in het Koninklijk Circus afgelopen april en een zinderende set op Rock Werchter deze zomer, zet Inhaler hun opmars verder. De jonge rockers bereiden een stevig programma voor de komende maanden voor. Met een gloednieuwe single ‘Love Will Get You There’, die een tweede album en een gloednieuwe Europese tour aankondigt. Inhaler komt naar Ancienne Belgique op zaterdag 22 april!

Het gaat voortreffelijk met het jonge Ierse kwartet. Elijah Hewson (gitaar/zang), Robert Keating (bas), Josh Jenkinson (gitaar) en Ryan McMahon (drums) kondigden zonet de release aan van “Cuts & Bruises”, hun tweede album dat eind februari verschijnt. Hun aanstekelijke muziek tussen indie-rock en stijlvolle pop slaat de nagel op de kop en hun aanstekelijke energie staat garant voor uiterst indrukwekkende liveoptredens. Geïnspireerd door The Stone Roses, Joy Division, The Strokes en Interpol, grijpt hun inventieve geluid je bij de keel met een intense energie. Met al enkele klassiekers op hun conto, zoals “My Honest Face”, “It Won’t Always Be Like This” of “Fade Into You”, bevestigen ze met durf en talent hun status als de toekomst van de internationale rockscene. Een veelbelovende band die live helemaal tot zijn recht komt. Hun komende Belgische optreden in AB is nu al een absolute must-see. Wees erbij, tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 oktober om 9 uur.

START TICKETVERKOOP : vrijdag 21 oktober, 9u via livenation.be en abconcerts.be.
TICKETPRIJS : 29€ (incl. servicekosten en mobiliteit).

Door Peter