Selah Sue is terug met nieuwe single “There Comes A Day”

selah-sue

Met “Pills” sprak Selah Sue openlijk over haar relatie met antidepressiva: de diepe teksten contrasteerden met de popklanken van het nummer, dat inmiddels meer dan 5 miljoen streams heeft verzameld. “There Comes A Day” weerspiegelt een nieuwe persoonlijkheid van Selah Sue: de verlichte. Het idee dat we altijd gevalideerd moeten worden op wat we doen, maar wat doet het er echt toe? Dit kan ons verdrietig maken, maar ook geamuseerd. Selah Sue probeert het weg te lachen en verder te gaan.

“Deze titel beschrijft perfect mijn huidige gemoedstoestand: hoop op betere dagen” – Selah Sue

Beluister “There Comes A Day” HIER

Bekijk de lyric video voor “There Comes A Day” HIER

LIVE
12/10 Caserne Fonck, Luik
13/10 AB, Brussel
29/10 De Roma, Antwerpen

You must be logged in to post a comment Login