Geen widgets gevonden in de zijbalk
Slipknot brengt op 30 september hun nieuwe album ‘THE END, SO FAR‘ uit. De plaat werd geproducet door Slipknot en Joe Barresi, en volgt op het succesvolle van ‘WE ARE NOT YOUR KIND‘ uit 2019. De Grammy-award winnende band deelde ook de nieuwe single ‘The Dying Song (Time To Sing)‘ en de bijbehorende videoclip die werd geregisseerd door bandlid M Shawn ‘clown’ Crahan. Met het nummer slaat Slipknot een nieuwe weg in waarin ze de reikwijdte van rockmuziek opnieuw vormgeven en herdefiniëren.
.
.
Vanaf het naj in de US met de KNOTFEST Roadshow headline tour. Deze zomer staan ze op verschillende festivals spelen, waaronder hun eigen KNOTFEST festival in Duitsland, Finland en Pukkelpop in België.
 .
.

TRACKLIST

1. Adderall
2. The Dying Song (Time To Sing)
3. The Chapeltown Rag
4. Yen
5. Hivemind
6. Warranty
7. Medicine For The Dead
8. Acidic
9. Heirloom
10. H377
11. De Sade
12. Finale

Door Peter