Geen widgets gevonden in de zijbalk

Oliver Sim, bekend van zijn werk als tekstschrijver, bassist en zanger bij The xx, trekt solo op pad, met zijn debuutalbum ‘Hideous Bastard’ dat op 9 september verschijnt. Daarvan loste de Engelse artiest zonet een vierde single en onthult hij data van de Hideous Tour. Zie Oliver Sim in het Koninklijk Circus in Brussel op 24 oktober!

De in Londen geboren Oliver Sim maakt al sinds de oprichting in 2005 deel uit van The xx. Na het enorme succes van hun album ‘I See You’ in 2017 besluiten de drie leden van de band wat tijd voor zichzelf te nemen. Na een periode van rust en bezinning, en met de aanmoediging van zijn vrienden, begint Oliver Sim te werken aan solomateriaal. Puttend uit zijn liefde voor horrorfilms en zijn eigen leven, verzamelt hij een handvol demo’s en brengt die naar zijn partner in crime Jamie xx om verder uit te werken. ‘Hideous Bastard’ is het resultaat van twee jaar schrijven en opnemen en behandelt thema’s als schaamte, angst en mannelijkheid, maar met lichtheid en humor om zich ervan te bevrijden. Duik op 24 oktober in Oliver Sims queer horroruniversum de intieme setting van het Koninklijk Circus!

START TICKETVERKOOP: woensdag 13 juli, 10u via livenation.be
TICKETPRIJS: €32,70 (incl. reservatiekosten)

Door Peter