Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na de verrassende release van single Je te vois enfin, kondigt Redcar op 23 september de release van het nieuwe album Redcar les Adorables étoiles aan. Hij is ook verheugd om zijn nieuwe muzikale productie aan te kondigen, een exclusieve show in naam van poëzie die wordt gehouden in het Cirque d’Hiver, Parijs op 22 en 23 september en in de Royal Festival Hall, Londen op 30 september. Tickets zijn vanaf 21 juli te koop.

“After the surprise drop of single ‘Je te vois enfin’, Redcar announces the release of new album ‘Redcar les adorables étoiles’ on September 23rd. He is also delighted to announce his new musical production, an exclusive show in the name of poetry hosted at the Cirque d’Hiver, Paris on September 22nd & 23rd and at Royal Festival Hall, London on September 30th. Tickets will be on sale July 21.”

LUISTER

Door Peter