Belle and Sebastian, Coely en Sylvie Kreusch op Cactusfestival!

cactusfestival

Op 8, 9 en 10 juli toveren ze het rustige Minnewaterpark om tot een sfeervolle festivalsite tijdens de 39ste editie van Cactusfestival. Na twee jaar oorverdovende stilte, bundelen internationale helden en toppers van eigen bodem de krachten om u een fantastisch weekend te bezorgen. De affiche krijgt stilaan vorm, met namen als Robert Plant & Alison Krauss, Balthazar, Franz Ferdinand, Ben Haper & The Innocent Criminals, Richard Hawley, Supergrass, The Tallest Man On Earth, Oh Wonder en Intergalactic Lovers die eerder werden aangekondigd.

Vandaag komen daar nog het Schotse duo en indiepop-sterkhouders Belle and Sebastian bij op vrijdag 8 juli. Op zaterdag 9 juli worden Coely en Sylvie Kreusch aan de line-up toegevoegd. Uitkijken naar de zomer!

Tickets, info en de volledige line-up via www.cactusfestival.be.
Meer namen volgen binnenkort!

Belle and Sebastian

vrijdag 8 juli

Belle and Sebastian is zonder meer een muzikaal instituut. Met hun meteen herkenbare en piekfijne mix van 60’s chamberpop, indierock en tweepop worden ze door verschillende generaties fans in het hart gesloten. Met ‘A Bit of Previous’ brengt Belle and Sebastian dit jaar hun tiende studioalbum uit, meteen het eerste in zeven jaar. Zoals altijd doen ze je melancholisch wegdromen. Dé ideale band voor een mooie zomeravond in het park.

Meer info

Coely

zaterdag 9 juli

Celebrate! Want Coely is terug. Gepakt en gezakt met nieuwe tracks, die de grens tussen Hiphop, Soul, R&B en Pop doen vervagen, lijkt Coely klaar om haar publiek te verlossen van de coronaketting die ons allen zolang in hechtenis hield. Met haar mix van hits als ‘Don’t Care’ en ‘Celebrate’ en nieuwe muziek die eraan zit te komen, laat Coely het Minnewaterpark ongetwijfeld uit z’n voegen barsten op zaterdag 9 juli!

Meer info

Sylvie Kreusch

zaterdag 9 juli

Eerder maakte Sylvie Kreusch furore als frontvrouw van de artrock band Soldier’s Heart en aan de zijde van Maarten Devoldere bij Warhaus. Ondertussen lijkt ze uit te groeien tot één van de meest indrukwekkende en opwindende artiesten in Europa. Haar expressieve optredens brachten haar werk ook onder de aandacht van internationale media en podia. Na haar uitverkochte concert in Cactus Club zet ze op het festival haar zegetocht verder.

Meer info

You must be logged in to post a comment Login