Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nu steeds meer landen de coronamaatregelen eindelijk opheffen, en de lente dichterbij komt, begint het festivalgevoel bij veel mensen weer te kriebelen. Zo ook bij de organisatie van het Belgische rock-‘n’-roll festival Sjock, dat zijn 45e editie in het weekend van 8,9 en 10 juli 2022 viert op festivalterrein Poeyelhei Gierle nabij Turnhout. En waar een flink feestje wordt gehouden speelt natuurlijk ook Peter Pan Speedrock (jazeker: ze zijn weer bij elkaar na een pauze van zes jaar!). En Nine Pound Hammer. En Los Killer TonesThe CourettesHukkelfukkers en The Chisel.

Eerder werden ook al onder meer MadnessSocial DistortionGeorge Thorogood & The DestroyersThe Mighty Mighty BosstonesPhil Campbell and the Bastard SonsNew Bomb TurksThe BlastersThe SpitsThe Sadies en Agnostic Front aangekondigd voor deze spectaculaire jubileumeditie.

Helaas moeten New Bomb Turks en Mighty Mighty Bosstones afzeggen voor komende editie, maar Sjock is al op zoek naar waardige vervangers.  Die worden zeer binnenkort aangekondigd, samen met de laatste namen; hou daarvoor Sjock’s website en social media in de gaten.

Tickets Sjock 2020 en Sjock 2021: hoe zit het ook alweer?
Het coronavirus zorgde ervoor dat zowel de editie van 2020 als van 2021 geen doorgang mocht vinden. Reeds gekochte tickets voor 2020 of voor 2021 blijven gewoon geldig voor dit jaar. De voorverkoop is in volle gang via www.sjock.com/tickets.

Info & Tickets
Friday: ticket € 50,-
Saturday: ticket € 40,-
Sunday: ticket € 40,-
Short Weekend (Sat/Sun): ticket € 75, –
Combi 3 days: ticket € 99, –
Camper/Caravan access: €30, –

Voor trotse ouders die hun kinderen de wereld van de rock-’n’-roll willen laten beleven hebben we goed nieuws. Inkom voor kinderen onder 14 jaar is gratis als ze begeleid worden door een ouder.

Door Peter