Geen widgets gevonden in de zijbalk

INTERGALACTIC LOVERS STELLEN SINGLE ‘LOST’ VOOR
UIT AANKOMEND ALBUM ‘LIQUID LOVE’

Luister/download HIER.

Flashback naar 2008. Barack Obama zwaait de plak in de Verenigde Staten, China organiseert de Zomerspelen en ‘Back To Black’ van Amy Winehouse heerst in de charts. Dichter bij huis, in Aalst, beslissen vier vrienden van vrienden om samen muziek te maken. Een klein jaar later boekt Intergalactic Lovers zijn eerste successen en in 2011 is er met ‘Greetings and Salutations’ een eerste plaat. De pers is laaiend enthousiast, de optredens stapelen zich op, de trein gaat aan het rollen…

13 jaar en nog twee succesalbums (‘Little Heavy Burdens’ (2014) en ‘Exhale’ (2017)) later, kennen zangeres Lara Chedraoui, gitarist Maarten Huygens, bassist Raf De Mey en drummer Brendan Corbey elkaar van binnen en van buiten. Samen doorzwommen ze al heel wat watertjes – privé en persoonlijk. Als onbreekbaar viertal staan ze samen klaar om het volgende hoofdstuk in de carrière van Intergalactic Lovers aan te vatten.

We mogen nog een laatste nummer van Intergalactic Lovers met jullie delen in afwachting van hun vierde album ‘Liquid Love’, dat op 18 februari uitkomt. ‘Lost’ is het verslavende vervolg op de succesvolle singles ‘Bobbi’ en ‘Crushing’.

We hebben Lara Chedraoui gevraagd om ons te vertellen waar ‘Lost’ over gaat:
In het leven en de liefde verlies je af en toe, je verliest mensen, je verliest de richting, je verliest jezelf… we verliezen allemaal van tijd tot tijd ons verstand. ‘Lost’ is een eerbetoon aan iedereen die ooit eens op de dool is. Zoals Lewis Carrol het uitdrukte: “not all those who wander are lost”. Vergeet dat nooit!

LIVE
10/3, Roma, Antwerpen

Door Peter