Down The Rabbit Hole lost meer dan 30 namen!

dtrh

EERSTE 32 BEVESTIGINGEN: DISCLOSURE, GORILLAZ, THE WAR ON DRUGS, BICEP (LIVE), HAIM, MODERAT EN NOG VEEL MEER

Zaterdag 27 november om 11:00 uur krijgen DTRH20/21-kaartkopers toegang tot een exclusieve presale. Tickets die na de presale over zijn, gaan op zaterdag 4 december om 11:00 uur via Ticketmaster in de verkoop.
.
Bekijk hier de Down The Rabbit Hole trailer
.
Down The Rabbit Hole keert in 2022 terug naar de Groene Heuvels in Beuningen. Er is tenslotte geen betere plek dan ons geliefde natuurparadijs aan het meer om je ziel en zaligheid eindelijk weer de vrije loop te laten. Parkeer je slaapzak, neem een frisse duik en dwaal door het bos, langs velden en wegen waar headliners, heetkomers en verscholen festivaljuweeltjes wachten.
.
Hotspots als Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Lop zijn natuurlijk present, net als Avant Garden, Surf Shack, het Idyllische Veldje, het Vuige Veld en The Swamp. Maar er is ook veel nieuws te ontdekken: Tramontana vind je nu bij het kersverse openluchttheater en daar om de hoek verdwaal je in Bermuda in een nooit eerder vertoonde kunstcollectie. Als je goed kijkt, zie je in de verte tegen de bosrand Rex staan; een nieuwe broeierige buzzclub waar grensverleggende dj’s en producers van ’s middags tot diep in de nacht elektronische knallers om je oren schieten. En dat is nog maar het begin, want we hebben met zijn allen iets in te halen!
.
Get ready to tumble: vandaag vliegen we uit de startblokken met de eerste 32 bevestigingen:
Disclosure: Brits danceduo aan de wereldtop met een onweerstaanbare mashup van house, garage, bass en pop – voortgestuwd door een eindeloze rij gastvocalisten, van Lorde tot The Weeknd.

Gorillaz: Apenkooien in een konijnenhol? Damon Albarn en Jamie Hewlett laten hun vier virtuele vrijbuiters weer ontsnappen voor hun meest sensationele show tot nu toe.

The War on Drugs: De steeds klassieker rockende indieband uit Philadelphia komt in De Groene Heuvels hun publieksfavorieten weids over heuvel en water laten schallen.

BICEP (Live): Deze energieke Noord-Ierse dj’s/producers hebben vier handen vol aan hun even huiskamer- als dansvloervriendelijke mix van synthpop, techno en house.

HAIM: Deze drie Californische gezusters tillen hun zorgeloze 70’s-meet-90’s-poprock met speels gemak en swagger live een paar sprankelende en spannende levels hoger.

Moderat: Hijs de vlag en juich het uit: het Berlijnse dancedroomcombo Apparat + Modeselektor duikt na een pauze van vier jaar weer op met een nieuwe plaat en show.

Celeste: Tijdloze soul, R&B en pop van een Brits-Jamaicaanse singer/songwriter met een stem als een geborsteld gouden klok. Geheid kippenvel.

Clairo: Amerikaanse singer/songwriter, die je net zo makkelijk beeldschone midzomernachtsdroompop als behaaglijk warme seventiesnostalgie voorschotelt.

girl in red: Deze ontwapenende singer/songwriter uit Noorwegen rockt op het podium met haar stevig dansbare droompop de veren uit je slaapzak met een veelkoppige liveband.

Kae Tempest: Een bloedintense mix van spoken word en rauwe soundscapes, waarin deze Brit met wonderschoon poëtisch omhaal voor je voeten legt wat er allemaal in hen omgaat.

Little Simz: Deze Londense rapper, actrice en dromenvanger leverde met haar meest recente album een moderne, even stoere als kwetsbare hiphopklassieker.

Phoebe Bridgers: Alsof er een engeltje in je oor fluistert, zo intiem klinkt deze Californische singer/songwriter. Live komt ze steviger en gelaagder uit de hoek, mede met dank aan haar ruim bezette begeleidingsband.

St. Vincent: Dit Texaanse showbeest bouwt al sinds 2006 aan een oeuvre waarin artrock en indiepop samenhokken, maar kan ook drommels goed overweg met dikke funk- en discogrooves.

Two Door Cinema Club: De archetypische moderne rockband: opzwepende indiegitaren, vloervullende elektronica en glorieuze meezingzang, samen goed voor een ballroombrede sound.

Wilco: Een van de meest veelzijdige, fenomenaal op elkaar ingespeelde indie- en countryrockbands van de afgelopen 25 jaar. Kenners weten, beginners zijn gewaarschuwd.

Verder komen ook naar Beuningen: Dry CleaningEasy LifeGabrielsGang of YouthsGoldbandHang YouthJoy CrookesJungle by NightL’ImpératriceMolchat DomaMY  BABYS10SpinvisSquidStikstofViagra Boys en Whispering Sons.

Op www.downtherabbithole.nl lees je alles over de aangekondigde acts en via de officiële DTRH22 Spotify-playlist zijn de acts te beluisteren. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

PRESALE
In 2020 en 2021 kon Down The Rabbit Hole wegens COVID-19 niet doorgaan. De verkochte tickets voor deze edities zijn geannuleerd en het aankoopbedrag is teruggestort naar de kaartkopers.

Op zaterdag 27 november om 11:00 uur start voor deze kaartkopers een presale waarbij ze maximaal het aantal festivaltickets dat ze in 2020/2021 hebben aangeschaft kunnen kopen. De betreffende kaartkopers ontvangen hierover later vandaag van Ticketmaster een mail met alle gedetailleerde informatie.

KAARTVERKOOP
Kaarten die na afloop van de presale over zijn, komen op zaterdag 4 december om 11:00 uur via Ticketmaster beschikbaar voor de verkoop. In totaal zijn er dit jaar 40.000 tickets beschikbaar. Als blijkt dat Down The Rabbit Hole 2022 vanwege corona onverhoopt toch niet kan doorgaan, stellen we uiteraard weer een ticketregeling op.

TICKETPRIJZEN
Regulier festivalticket. 3 dagen festival, 4 overnachtingen op de festivalcamping, pendelbus van/naar treinstation Wijchen: €210,- + €10,- servicekosten.

Groepsticket. 10 reguliere festivaltickets tegen een gereduceerd tarief van €189,- + €10,- servicekosten per ticket.

Parkeerticket. €19,50 in de voorverkoop, €29,- ter plekke.

Campercampingticket. Regulier: €129,- + €10,- servicekosten. Met stroomaansluiting: €189,- + €10,- servicekosten.

Groepscampingplek. afgezet gebied van 10×10 meter op de camping + picknicktafel/bank en stevige partytent: €575,- + €10,- servicekosten.

Rabbit Resort. Diverse accommodaties op het Rabbit Resort. Diverse prijzen, zie www.rabbitresort.nl

You must be logged in to post a comment Login