Rock Werchter 2022 komt met 16 nieuwe namen!

rw2022
Donkere dagen opfleuren? Dat doen ze met 16 fonkelnieuwe namen voor Rock Werchter 2022! Het vierdaagse festival staat elke keer weer garant voor de beste line-up. Het zal volgende zomer niet anders zijn. De lijst nieuwelingen voor de komende editie is boeiend en gevarieerd. Pixies, Beck en HAIM komen op donderdag 30 juni naar Werchter. Queens of the Stone Age, Moderat, alt-J, The Streets en Sam Fender worden toegevoegd aan de line-up van vrijdag 1 juli. Jamie xx, Jorja Smith, Bicep Live, Nothing But Thieves en Phoebe Bridgers komen op zaterdag 2 juli naar het Festivalpark. Keane, Polo G en Sum 41 zijn er op zondag 3 juli. Eerder werden Pearl Jam, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons, The Killers, Twenty One Pilots en Faith No More reeds aangekondigd.
.
Na twee uitgestelde edities is Rock Werchter er volgend jaar opnieuw, in volle en beste vorm, van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022. De affiche wordt snel met meer namen uitgebreid. De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn uitverkocht. Combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen zijn nog te koop via ticketmaster.be.

You must be logged in to post a comment Login