Geen widgets gevonden in de zijbalk
‘Teen Rebel’ Joachim Liebens is het soort genie waar we altijd wel van houden. Een ‘modern-day misfit’! Zo eentje aan wie de wereld voorbij gaat en die resoluut voor zijn eigen wereldje gaat. Zoals een stripheld. Net als Obelix lijkt Joachim ooit in een vat vol toverdrank gevallen, als is zijn vaatje wellicht van een andere synthetische samenstelling.
Zijn wereld: donkere eighties vibes, synths en Shoegaze maar ook de Psychopop en Indie van Tame Impala en Unknown Mortal Orchestra. De sound ook van hippe loners en weirdos. Genre nuchter worden op zondagochtend in het huis van iemand van wie je de naam niet meer weet, na een lichtjes uit de hand gelopen feestje, zonder beltegoed, een briefje van 5 euro en misschien nog nét 1 sigaret.
 .
Je weet wel, de sound van het leven zoals het hopelijk terug wordt in ’21!
 .
locatie: Muziekodroom Club
datum: 27.11.2021
deuren: 19u30
prijs: € 12,00 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
koop tickets

Door Peter