Geen widgets gevonden in de zijbalk
Interpol is terug! De New Yorkers trekken opnieuw op tournee en daar mag België uiteraard niet bij ontbreken. Op donderdag 16 juni komen Paul Banks en zijn kompanen naar het podium van de Ancienne Belgique in Brussel.

“Rosemary, heaven restores you in life”…Met een arsenaal aan monsterhits zoals ‘Evil’, ‘Obstacle 1’, ‘The Heinrich Maneuver’, ‘All the Rage Back Home’ en recenter ‘The Rover’ geldt Interpol al jaren als een certitude. Kenmerkende gitaarrifs, opzwepende drumpartijen en een charismatische frontzanger met een herkenbare stem. Een succesrecept dat werkt en waarmee Interpol al twee decennia de grootste podia ter wereld afschuimt. Met hun no nonsense postpunk/indierock sound kijkt het Amerikaanse trio al jaren recht vooruit en verovert het een steeds groter wordend publiek. Paul Banks, Samuel Fogarino en Daniel Kessler verwachten u voor een nu al onvergetelijke avond vol rockhits in de AB!

START TICKETVERKOOP
VRIJDAG 3 SEPTEMBER, 11U
TICKETS VIA

Door Peter