Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eerder werden reeds 4 namen gelost voor Two Days of Rock Herk, het alternatief voor Rock Herk op vrijdag 10 & zaterdag 11 september. Rekening houdend met de coronamaatregelen wordt het bezoekersaantal door twee gedeeld en wordt er uitzonderlijk gewerkt met dagtickets. Ondanks dat het gaat om een festival op halve capaciteit pakt de organisatie uit met een bijzonder straffe affiche.

Op vrijdag 10 september werd eerder Goose als headliner gelost. Daar worden nu heel wat Belgische toppers aan toegevoegd in de vorm van Zwangere GuyBlack Box Revelation en Whispering Sons. Techno act Joyhauser mag de eerste festivaldag afsluiten. Het hoofdpodium wordt verder compleet gemaakt door winnaar van De Nieuwe Lichting Kids With Buns en Jack Vamp and The Castle Of Creep. Op het tweede podium oftewel Street krijgt The Guru Guru het gezelschap van Willy OrganLa JungleGoeie Jongens en Pink Room.

Op zaterdag 11 september mag het festival een internationale topper verwelkomen. De Engelse band White Lies zal die dag headlinen samen met Arsenal. Ook daar zijn er heel veel meer Belgische namen met Sylvie Kreusch, Stake en De Nieuwe Lichting winnaar The Haunted YouthAufhebung mag de Main Stage openen en dansend afsluiten doen we met Niels Kenis en Ruben VSB, samen De Serre Soundsystem. Meer namen voor de Street zijn DoodseskaderHeisaBlossomWalfang en Hoffman.

Two Days of Rock Herk zal enkel toegankelijk zijn met een COVID SAFE TICKET. Dat krijg je in één van de volgende situaties.
  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag

Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle het evenement betreden.

Tickethouders mogen binnen enkele weken een mail verwachten met alle nodige info omtrent het Covid Safe Ticket. In afwachting is deze alvast terug te vinden via de website van de Vlaamse Overheid.

Tickets voor Two Days of Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be. Festivalgangers met een ticket voor de geannuleerde editie van Rock Herk op 16 & 17 juli en ook crowdfunders mochten eerder een mail ontvangen omtrent de praktische afhandeling.

Opgelet! Rock Herk is steevast uitverkocht ruim voor de start van het festival. Gezien de beperkte capaciteit is er een kans dat dit voor Two Days of Rock Herk niet anders gaat zijn. Momenteel is reeds 50% van de tickets de deur uit, dus festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Two Days of Rock Herk vindt plaats op 10 & 11 september 2021 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws, of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

Door Peter