YUNGBLUD LIFE ON MARS EU TOUR OP 13 MEI 2022 @ VORST NATIONAAL!

Yungblud
Het fenomeen Yungblud bevestigt keer op keer. Met grote bravoure verovert hij sinds enkele jaren de grootste festivalpodia (Pukkelpop, Rock Werchter) alsook indoor zalen (meerdere uitverkochte AB’s). Met een tweede album ‘weird!’ kondigt de rocktornado een nieuwe tournee aan, die ook in ons land stopt. Yungblud komt op vrijdag 13 mei 2022 naar Vorst Nationaal!
.
Yungblud weet dat moderniteit geboren wordt in diversiteit. Zonder enige moeite mengt hij de stijl van rockiconen (Bob Dylan, The Clash, Arctic Monkeys) met hiphopinspiraties (Eminem, Kendrick Lamar). In 2017 merkt de wereld hem op met de single “King Charles” en schudt hij de hitlijsten door elkaar met “I Love You, Will You Marry Me”. In juli 2018 slaat hij iedereen met verstomming wanneer hij met zijn debuutalbum “21th Century Liability” een adrenalineboost geeft aan de Britrock. Zijn geheim: gekke ritmes en teksten doorspekt met politiek en sarcasme. Zijn tweede album ‘weird!’, met oa singles “strawberry lipstick”, “god save me, but don’t drown me out” en “cotton candy”, heeft een verontrustende kracht die bij momenten doet denken aan The Prodigy. Eén ding is zeker, de toekomst van de rock is verzekerd bij hem.
.
MAANDAG 19 JULI, 9U

You must be logged in to post a comment Login