Geen widgets gevonden in de zijbalk
, FUTURE ISLANDS OP 20 MAART 2022 @ DE ROMA!
Future Islands live. Dat is die heerlijke, o zo herkenbare stem van frontman Sam Herring. Dat is bezwerende elektropunkpop die uit de boxen knalt. Na een lange, noodgedwongen rustpauze staat Future Islands er weer helemaal. Klaar om hun unieke sound op de wereld én De Roma los te laten. Afspraak met de Calling Out In Space Tour op zondag 20 maart 2022! Tickets voor het concert in De Roma zijn beschikbaar vanaf woensdag 26 mei om 10u.
De grote doorbraak voor Future Islands kwam er in 2014 met single “Seasons”. Het begin van een turbulente carrière met intussen zes albums en tal van internationale shows op de teller. Met elk nieuw album nestelt Future Islands zich meer en meer in de absolute wereldtop. Met hun herkenbare, catchy elektropop en onweerstaanbare hits als “Seasons (Waiting On You)” en “A Dream Of You And Me” bouwde de band uit Baltimore de voorbije tien jaar een unieke sound uit, waarmee ze moeiteloos naast grootheden als The National of Elbow staan. Toch zijn Sam Herring, Gerrit Welmers en William Cashion altijd zichzelf gebleven. In al hun jaren on the road blijven ze doen waar ze zo goed in zijn: hun hart en ziel uitstorten in ieder nummer dat ze spelen. Hun publiek meenemen naar een universum waar liefde en hoop aan de horizon prijken.

Door Peter