Nathaniel Rateliff kondigt live album Red Rocks 2020 aan!

nat-rat

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats I Red Rocks 2020 I 16 juli 2021

Nathaniel Rateliff kondigt zijn nieuw live album Red Rocks 2020 aan dat zal verschijnen op 16 juli. Het live album telt 18 nummers die zijn opgenomen in een leeg Red Rocks Amphitheatre, in Colorado, tijdens Rateliff’s social distance shows in september 2020. Hierbij was de capaciteit beperkt tot 125 bezoekers per avond (in een 9400-capaciteit venue). Via Red Rocks 2020 biedt Rateliff deze 90 minuten durende live-ervaring aan fans die vorig jaar niet in staat waren om deze bij te wonen.

Als eerste single, releaset Nathaniel Rateliff vandaag een live uitvoering van Mavis, dat te vinden is op zijn soloalbum And It’s Still Alright. Onbedoeld spreekt het nummer over het gebrek aan persoonlijke interactie dat vorig jaar plaatsvond; Rateliff opent het nummer door te zingen: “In other worlds, I would be with you and in other nights I think I’ve seen you.”

Red Rocks 2020 bevat een breed scala aan muziek uit Rateliffs gevierde carrière, waaronder nummers die nog nooit live waren uitgevoerd en verschillende tracks van zijn soloalbums And It’s Still AlrightIn Memory of LossFalling Faster Than You Can Run en de Shroud EP. Bovendien voegt Rateliffs goede vriend Kevin Morby, die de geannuleerde Red Rocks-data in augustus 2020 zou openen, zich bij hem voor een duet op Leonard Cohen zijn nummer “There Is A War”.

 

You must be logged in to post a comment Login