Geen widgets gevonden in de zijbalk
, TWENTY ONE PILOTS KOMT MET GLOEDNIEUW ALBUM ‘SCALED AND ICY’
TWENTY ONE PILOTS KEERT TERUG MET GLOEDNIEUW ALBUM ‘SCALED AND ICY‘ OP 21 MEI & LOST NIEUWE SINGLE & VIDEOCLIP ‘SHY AWAY’
+++
TWENTY ONE PILOTS KONDIGEN LIVESTREAM EXPERIENCE AAN OP 21 MEI
Grammy Awardwinnend duo Twenty One Pilots kondigde zonet de release aan van hun nieuwe album ‘Scaled And Icy‘ dat uitkomt op 21 mei. Uit deze plaat losten ze meteen ook de eerste single ‘Shy Away‘ die beschikbaar is op alle streamingdiensten. Vanaf vandaag kan je het album voorbestellen.

.

Scaled And Icy‘ is het eerste studioalbum in drie jaar sinds hun vorige album ‘Trench‘. De nieuwe plaat is beschikbaar in verschillende formaten, waaronder een special edition boxset. Naast de nieuwe single ‘Shy Away‘, maakte het duo ook de volledige tracklist bekend met in totaal elf nieuwe songs die voornamelijk geschreven en geproducet werden in Josephs home studio in de loop van 2020.

 

TWENTY ONE PILOTS – LIVESTREAM EXPERIENCE
De release van de plaat wordt gevierd met hun eerste wereldwijde live event “Twenty One Pilots – Livestream Experience” dat wordt uitgezonden op 22 mei om 02u00 lokale tijd. Het online event belooft een onvergetelijke ervaring te worden met een combinatie van hun nieuwe songs en hun vorige hits. Tickets zijn te koop via live.twentyonepilots.com waar je in afwachting van de liveshow ook een speciale preshow virtual experience kunt bekijken.
TRACKLIST
‘Scaled & Icy’
Good Day
Choker
Shy Away
The Outside
Saturday
Never Take It
Mulberry Street
Formidable
Bounce Man
No Chances
Redecorate

Door Peter