NOORDKAAP OP 12, 19 EN 26 MAART 2022 @ ANCIENNE BELGIQUE!

noordkaap
Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. De concerten van Noordkaap in Ancienne Belgique worden daarom opnieuw verplaatst.
  • Het concert van woensdag 7 april 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 12 maart 2022.
  • Het concert van vrijdag 30 april 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 19 maart 2022.
  • Het concert van vrijdag 7 mei 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022.
Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.
Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe data, meer info via livenation.be.

Exact twintig jaar na de afscheidsconcerten van Noordkaap in 2000 én dertig jaar na het wegkapen van de eerste prijs in Humo’s Rock Rally in 1990 is Noordkaap weer samen. En dat in de bezetting waarmee de band hun grootste hits en beste albums maakte. Kortom: met Lars Van Bambost (gitaar), Erik Sterckx (bas), Nico Van Calster (drums), Wim de Wilde (toetsen) en zowaar Stijn Meuris als onwrikbare drieste frontman.

Op het programma: een greep uit het inmiddels klassieke oeuvre van Noordkaap. Wij horen u nu reeds meebrullen met ‘Arme Joe’, ‘Satteliet Suzy’, ‘Wat is kunst’, ‘Ik hou van u’, ‘Druk in Leuven’, ‘Panamarenko’, ‘Een heel klein beetje oorlog’,… En terecht!

AB PROGRAMMATOR
Kurt Overbergh: ‘Noordkaap in het Vlaamse canon, nu!’

AB WEETJE
Lang voor het traditie was in AB dat Belgische acts meerdaagse concertreeksen speelden, deed Noordkaap het al eens voor in 2000 toen ze niet minder dan drie dagen op rij de grote zaal uitverkochten. Goed voor 6.000 tickets.

You must be logged in to post a comment Login