Gladiolen wordt voor een tweede keer uitgesteld!

gladiolen-2022

Ze vinden het enorm jammer maar een festival op volle capaciteit is niet voor meteen. De 21ste editie van Gladiolen zal doorgaan op 3 en 4 juni 2022. Tegelijk roepen ze iedereen op om zich te laten vaccineren. Het is de enige manier om elkaar weer te ontmoeten op een volgende editie van Gladiolen. Nu de eerste prikjes gezet worden, is beterschap in zicht. Gladiolen wil die hoop nog dit jaar oogsten en stelt een reeks muzikale zomeravonden voor. Toch iets om naar uit te kijken!

Gladiolen is traditioneel één van de eerste festivals van het seizoen. In heel het land wachten organisatoren op richtlijnen voor evenementen. Toch is het al duidelijk dat een volwaardig festival organiseren in het pinksterweekend niet tot de mogelijkheden zal behoren. Daarom zal er geen editie van Gladiolen zijn op 21 en 22 mei van dit jaar. Alle verkochte tickets blijven geldig in 2022. Ook wie al drank- en eetbonnen aankocht, zal deze in 2022 kunnen gebruiken. We doen opnieuw ons best om alle artiesten van de affiche over te zetten naar de editie van 2022. De volledige line-up zal later bekendgemaakt worden.

Een festival voor een prikje!

Samen nog eens een pintje drinken, een concertje meepikken of een dansje placeren? Voor een prikje!

Al een jaar hebben we ons naar alle maatregelen geschikt. Daar mogen we best fier op zijn. Want samen hebben we erger kunnen voorkomen. Als we snel weer zorgeloos willen kunnen genieten van festivals en al wat er bij hoort, is er maar één manier: je laten vaccineren. We doen als organisatie hierbij dan ook een oproep. Vaccinatie kan voorkomen dat je zelf ernstig ziek wordt en helpt ons groepsimmuniteit op te bouwen. Je doet het dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Laat je vaccineren als je hiertoe opgeroepen wordt. De vaccins zijn veilig en effectief.

Gladiolen Oogst

Op de 21ste editie van Gladiolen is het dus nog even wachten, maar we kunnen de goesting niet langer negeren. Goesting bij publiek, artiesten, vrijwilligers, partners en organisatoren. Daarom planten we nu al een zaadje dat we eind augustus willen oogsten. Prik 24, 25, 26, 27 en 28 augustus alvast in je agenda voor ‘Gladiolen Oogst’. Een reeks van 5 muzikale zomeravonden op onze festivalweide. Meer details over dit concept verneem je later.

You must be logged in to post a comment Login