NOÉMIE WOLFS VIERT VERJAARDAG ‘LONELY BOY’S PARADISE’ ALS BLONDINE!

Noémie Wolfs Ines DeGreef umusic.be

Noémie Wolfs bracht haar langverwachte tweede album uit – het melancholische Lonely Boy’s Paradise – vlak voor de coronacrisis losbarstte, een jaar geleden. Vandaag viert Noémie de verjaardag van die plaat in stijl: aan de hand van een glamoureuze kortfilm met in de hoofdrol een gracieuze, blonde (!) Wolfs. Haar tegenspeler: de opkomende Brusselse acteur en danser Naim Belhaloumi. Samen vormen ze een destructief koppel; hun liefde voor elkaar een giftig verlangen.

De kortfilm van Belgische makelij is het debuut van fotograaf Robin Joris Dullers (24) als regisseur. Het was maandenlang knokken om de juiste locaties te kunnen vastleggen in tijden van corona, maar de Gentse Minard, de Antwerpse Waagnatie, een ontvlambare paardenweide in Herentals en het binnenzwembad van een luxe villa in Limburg, vormen het uiteindelijke decor van de prachtig gefilmde videoclip.

“Die val in het zwembad moest tot zeven keer opnieuw opgenomen worden!” zegt Noémie. “Tijdens mijn eerste val geraakte ik een kostbare diamanten oorbel kwijt. Na de opname van de zwembadscène kwam die oorbel gelukkig wel terug boven water: ze zat blijkbaar een hele tijd vast tussen mijn boezem. Die onderwaterscènes waren eigenlijk supermoeilijk om op te nemen: mijn hakken waren te licht en mijn voeten gingen daardoor alsmaar boven water drijven. Heel vervelend bij onderwatershots…”

Het shot met de duiven was erop of eronder. “We zijn die duiven gaan halen bij een boer en hadden maar één kans voor een goed shot want daarna gingen die beestjes vliegen.”

Aan het eind van de clip vormen brandende letters het woord ‘PARADISE’: “We hebben serieus ons best moeten doen om een groot veld te vinden waar we houten letters in brand konden steken. Niet simpel! We plaatsten een oproep via een Facebookgroep van paardenliefhebbers en vonden uiteindelijk zo een weide waar we die letters in vuur en vlam mochten zetten.”

.
 

BELUISTER ‘LONELY BOY’S PARADISE’

 

You must be logged in to post a comment Login