Geen widgets gevonden in de zijbalk
THE WEEKND
‘THE AFTER HOURS TOUR’ IN SPORTPALEIS, ANTWERPEN
EXTRA SHOW OP DONDERDAG 29 SEPTEMBER 2022
REEDS UITVERKOCHTE SHOW VERPLAATST NAAR 28 SEPTEMBER 2022
 .
The Weeknd kondigt zijn terugkeer naar het podium aan met de After Hours World Tour! Dit is de eerste wereldtour voor 2022 die aangekondigd wordt, inclusief extra data in Noord-Amerika en Europa. De tour omvat naast de nieuw toegevoegde shows ook enkele data van de door COVID-19 uitgestelde shows, origineel voorzien in 2021.
 .
De nu 104 data tellende wereldtour gaat van start in The Weeknd’s thuisbasis Canada, trekt uitgebreid doorheen Amerika om vervolgens in het najaar van 2022 naar Europa over te steken en op woensdag 28 september 2022 (uitverkocht! – uitgestelde show van 13 oktober 2021 tgv COVID-19-maatregelen) en donderdag 29 september 2022 (extra show!) neer te strijken in het Antwerps Sportpaleis.
 .
De ticketverkoop voor het extra concert op 29 september 2022 start op maandag 8 februari om 10u via livenation.be en TheWeeknd.com/Tour, daags na The Weeknd’s nu al historische Super Bowl-optreden van zondag a.s.
 .
Naast de toevoeging van 39 nieuwe tourdata is er deze week ook de release van ‘The Highlights’ op vrijdag 5 februari (via Universal Music). Het album ‘The Highlights’ bundelt The Weeknd’s belangrijkste werk. Het is niet enkel een greatest hits-album, maar veel meer een startpunt voor nieuwe fans om de beste en meest favoriete tracks van de iconische popster te ontdekken. Het album pre-saven en pre-orderen kan hier.

Door Peter