Couleur Café schrijft drie namen bij op de affiche!

couleur-cafe-2021
In een ultieme poging om dit annus horribilis alsnog wat kleur te geven, voegt Couleur Café 3 prachtige namen toe aan de affiche. Te beginnen met de absolute superster van de 2020-line-up die zijn komst herbevestigt; Shaggy! De Jamaicaanse feestneus zal ons op zaterdag 26/6 laten meezingen met evergreens als BoombasticIt wasn’t me en Angel.

Een dagje later hoog bezoek uit Mali, want ook de bezwerende woestijnblues van Tinariwen belooft hoge ogen te gooien. Wij zijn overigens niet de enigen die helemaal wegsmelten bij hun groovy sound; hun jongste album Amadjar kan hen in januari een tweede Grammy Award opleveren! Ook op zondag en minstens even mooi: de West-Vlaams-Brusselse woordenpracht van Brihang, al een poos een onvermijdelijke hoofdrolspeler van de Belgische hiphop.

Eerder dit jaar kwamen we ook al te weten dat Fally Ipupa, Roméo Elvis en Dub Inc opnieuw present tekenen voor #CoulCaf2021.

Line-up
TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login