Geen widgets gevonden in de zijbalk

Meer dan 30 nieuwe namen bekend van de line-up van Dour Festival 2021. Stormzy wordt headliner. 

Voel je ze opborrelen, die oerkreet waar we zo van houden en die we zo vreselijk missen? DOUREUUUH! Ze heeft nog nooit zo luid geklonken en er komen meteen ook een massa herinneringen naar boven, al die ontmoetingen, muzikale ontdekkingen en emoties die we tijdens die 5 dagen vol liefde en feest samen hebben beleefd. Het team doet er alles aan om een editie in elkaar te boksen die de verwachtingen inlost, verwachtingen die door de dourstalgie van dit moment ongekend hoog zijn. Maar dat geeft ons energie en zet ons aan om te dromen, lief te hebben en ons vrij te voelen.

Dus… Dour Festival 2021, jazeker, wij geloven erin! 

Omdat wij jullie meer dan ooit missen en omdat we uitzicht willen bieden op betere tijden, geven we jullie graag een opkikkertje en lossen we – zie het als een kerstcadeautje – een reeks nieuwe namen die samen met A$AP Rocky, Angèle, Excision en Niska naar Dour Festival komen.

We zijn dolblij dat we meer dan 30 nieuwe namen mogen bekendmaken, onder andere Stormzy, op vrijdag headliner van de Last Arena, en een hele reeks artiesten uit heel diverse genres: ja, Dour staat nu eenmaal voor diversiteit en programmeert heel breed.

Stormzy – Ben Klock – Bosh – Channel Tres – CHASE & STATUS RTRN II JUNGLE DJ SET – EARTHGANG – Freddie Gibbs – I Hate Models – Inner City – Laylow – Loyle Carner – Nubya Garcia
Reinier Zonneveld live – Rezz – Rone – Sevdaliza
Tom Misch & Yussef Dayes – Vladimir Cauchemar – Zwangere Guy

BIA – Bonnie Banane – Boy Harsher – DYEN – Los Bitchos – Moesha 13 – Molchat Doma – Octo Octa – SHERELLE – SLIFT – The Beths – THE NEORAVE ALLIANCE : JACIDOREX b2b X&TRICK – Von Bikräv b2b Krampf

Je kunt nu al hier je tickets reserveren, voordat de prijzen op 1 januari 2021 omhooggaan en voordat de rest van de programmatie bekend is, er zullen immers nog een pak namen bijkomen. We moeten nog meer dan 150 namen uit onze hoge hoed toveren, uit de meest uiteenlopende genres. De editie 2021 wordt ook die waarop we twee nieuwe podia toevoegen: Le Garage, de nieuwe tempel gewijd aan gitaren, en La Chaufferie, het kleine zusje van de Red Bull Elektropedia Balzaal, een nieuw podium met 100 % elektronische muziek.

Tegen juli 2021 komt het allemaal goed. Wij geloven erin! Tot dan, en zorg goed voor jezelf en iedereen die je dierbaar is.

Door Peter