Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een Corona-proof festival organiseren lijkt een onbegonnen taak. Maar met een beperkt publiek, een riante slotgracht, een 25-tal vlotten en veel goede wil, is Paradise City 2020 toch een feit. Op 1 en 2 juli zullen telkens zo’n 200 gelukkigen aan Kasteel Ribaucourt in Perk vanop hun eigen, 8-persoons bubbelvlot, dobberend op het water kunnen genieten van een zestal live- en DJ-sets, die tegelijk ook live zullen worden gestreamd op een platform dat werd opgezet door Accenture interactive. De stream wordt opgevat als een heus interactief festival waarbij mensen thuis samen met vrienden ook kunnen plaatsnemen in virtuele bootjes en op die manier ei zo na hetzelfde beleven als het live publiek.

Deze Paradise City editie is gratis, maar slechts 50 personen (25 per festivaldag) zullen een ticket kunnen bemachtigen en elk van hen mag 7 vrienden meebrengen uit de eigen sociale bubbel. Iedereen kan zich inschrijven op www.paradisecity.be/boatsregistration en de 50 winnaars zullen willekeurig worden geloot.

Als duurzaamste aller Belgische festivals zal Paradise City ook ditmaal alles in het werk stellen om de ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken. Dankzij een partnership met Audi, dat zelf een voortrekkersrol speelt op vlak van duurzame mobiliteit, kan deze editie zelfs 100% op groene stroom draaien. Audi financiert namelijk de zonne-energie installatie die ervoor zorgt dat Paradise City volledig “off the grid” kan werken.

Line-up op 1 juli:

ÂME (Live)

DTM FUNK

LEAFAR LEGOV (Live)

Line-up op 2 juli:

BERAADGESLAGEN

CHARLOTTE ADIGÉRY

LOLA HARO

1 De vlotten bestaan uit panelen in steigerhout die werden bevestigd op stalen vlotters. Elk vlot beschikt over twee ruime houten zitbanken en een opbergbox/tafel. De totale oppervlakte bedraagt 11 vierkante meter die wordt omheind met een balustrade van scheepstouw.

Paradise City 2020 (besloten evenement)

Woensdag 1 en donderdag 2 juli,
telkens van 18u tot 22u

De lokale politie drukt erop dat enkel bezoekers met een geldig toegangsbewijs de kasteelsite zullen mogen betreden.

www.paradisecity.be

Door Peter