Geen widgets gevonden in de zijbalk
, Ontdek lokaal talent RORI en haar nieuwste single ‘Gonna Get Mine’

RORI lanceert haar eerste single ‘Gonna Get Mine‘ onder het Warner-label, in samenwerking met Classic Agency.

De jonge zangeres RORI woont momenteel in Brussel en maakte haar debuut aan de zijde van producer Valentin Vincent toen ze slechts 16 jaar was. Als electronisch popduo ‘Beffroi’ brachten ze hun eerste release ‘Swim’ uit, dat snel opgepikt werd door Pure FM. Als duo stonden ze op het podium van de Ancienne BelgiqueBotaniqueLes Ardentes en Dour, maar de carrière van Beffroi werd plots een halt toegeroepen in december 2017 wanneer RORI’s partner Valentin plots overleed.

Na een erg moeilijke periode, besloot RORI helemaal opnieuw te beginnen en haar eigen project te creëren. Ze contacteerde producer Hadrien Lavogez van The Subs en vroeg hem haar toekomstig project te componeren en te producen. Het klikte tussen de twee en ze vonden dan ook snel een artistieke richting in het project: een pop sound die RORI’s sterke en emotionele stem mengt met een moderne esthetiek. RORI ontwikkelt een eigen visueel universum door zelf het ontwerp van haar video’s en artwork in handen te nemen. Met de featuring op een single van DVTCH NORRIS kon ze al een eerste indruk maken. De single ‘Save Us’ kwam uit in 2018 en is één van de meest populaire songs uit DVTCH’s repertoire. 

Door Peter