Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ook The National is erbij op Best Kept Secret 2021! Na The Strokes op zaterdag is ook de headliner van de vrijdag er volgend jaar bij. Wij zijn erg blij dat de band van Matt Berninger en de gebroeders Dessner en Devendorf vrijdagavond 11 juni 2021 alsnog de ONE afsluit, met een nu al onvergetelijke headlineshow.

Volgende week zou Best Kept Secret 2020 van start zijn gegaan, normaal gesproken was de opbouw al begonnen. Om er in gedachten toch een beetje bij te zijn, maken ze vrijdag 12 juni aanstaande de rest van de line-up bekend. Zaterdag 13 juni gaan om 10:00 de tickets voor volgend jaar weer in de verkoop. Had je al een ticket voor de editie van dit jaar? Alle tickets voor Best Kept Secret 2020 blijven gewoon geldig voor volgend jaar. Hopelijk zien we jullie op 11, 12 en 13 juni 2021, stay safe!

Door Peter