CORONAVIRUS: WAT MET DE CONCERTEN IN TRIX EN MUZIEKODROOM!

dsc_1128

TRIX:

Het advies van de Belgische regering is om alle indoor evenementen in maart waar minstens 1000 mensen aanwezig zijn uit te stellen of af te gelasten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

De minister van binnenlandse zaken Pieter De Crem zat al samen met alle provinciegouverneurs om dit advies verder te bespreken en eventuele verdere adviezen of verplichtingen lokaal op te leggen. Voorlopig wachten we het resultaat hiervan voor de provincie Antwerpen af om verdere acties te ondernemen.

We informeren alle ticketkopers tijdig indien er evenementen in Trix geannuleerd of uitgesteld zouden worden omwille van nieuwe adviezen of verplichtingen.

GEPLANDE TRIX-CONCERTEN IN MAART MET +1000 BEZOEKERS

In Trix zijn er in de maand maart zes shows in onze grootste concertzaal met een capaciteit van meer dan 1000 personen:

1/ 12 maart: RUSSIAN CIRCLES & TORCHE
Dit concert werd op vraag van de bands uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum in het najaar van 2020. Aangekochte tickets blijven geldig. Van zodra we de nieuwe datum van het concert weten, krijgen alle ticketkopers een mailtje. Past de nieuwe datum dan toch niet voor je, dan betalen we je ticket(s) volledig terug. We doen er momenteel alles aan om deze nieuwe datum zo snel mogelijk vast te leggen.

2/ 14 MAART: halve finale HUMO’S ROCK RALLY
3/ 22 MAART: REX ORANGE COUNTY
4/ 28 MAART: GREG DULLI
5/ 29 MAART: MILLIONAIRE
6/ 31 MAART: SISTERS OF MERCY
We zijn momenteel met de entourages van deze bovenstaande bands en evenement (Rock Rally) aan het bekijken of en op welke manier deze concerten nog zullen kunnen plaatsvinden.

Van zodra we meer info over deze bovenstaande evenementen hebben, laten we dit via mail onmiddellijk weten aan alle ticketkopers en communiceren we hierover op onze website.

WAT MET ALLE ANDERE TRIX-CONCERTEN?

Alle concerten in onze kleinere concertzalen (Café, Bar en Club) gaan voorlopig gewoon door zoals gepland. Ook voor de grotere (+1000) concerten na maart is er voorlopig geen advies en blijven op ons programma staan. Uiteraard volgen we de adviezen of verplichtingen inzake het Coronavirus op de voet en ondernemen we actie van zodra de situatie verandert.

JE HEBT TICKETS VOOR EEN TRIX-CONCERT, MAAR WIL LIEVER NIET MEER KOMEN

Voor alle concerten onder de 1000 personen is er (voorlopig) geen probleem. Deze concerten gaan dus gewoon door zoals gepland en refunds zijn dan ook niet mogelijk. Wil je toch liever je tickets verkopen, dan verwijzen we je graag door naar het online platform TicketSwap, de enige veilige manier om je tickets door te verkopen.

MUZIEKODROOM:
Hieronder lichten we toe wat de impact is van het coronavirus op de werking van muziekodroom:

GAAN DE GEPLANDE CONCERTEN DOOR IN MUZIEKODROOM?

Alle activiteiten, van eigen programmatie of externe partners van muziekodroom vinden tot nader order plaats. De concerten staan geprogrammeerd in zalen waar de maximumcapaciteit lager is dan 1000 personen. In samenspraak met de stad Hasselt is er daarom beslist om de concerten te laten doorgaan.

muziekodroom volgt nauw de instructies op vanuit de gezondheidsautoriteiten (FOD Volkgezondheid) en zal handelingen treffen wanneer hun advies omtrent de situatie wijzigt.

Updates hieromtrent gebeuren via de muziekodroom website en socials.


ZIJN TERUGBETALINGEN VOOR LOPENDE CONCERTEN MOGELIJK?

Zolang de concerten plaatsvinden, worden de aangekochte tickets niet terugbetaald. Wel kan u ze via www.ticketswap.be doorverkopen.
Indien het concert wordt geannuleerd zal er in eerste instantie worden gekeken om dit te verplaatsen naar een later tijdstip en blijven de reeds gekochte tickets geldig.
Slechts indien een verplaatsing niet mogelijk is wordt de procedure tot terugbetaling geactiveerd.

Indien er wijzigingen komen in het programma dan worden alle tickethouders met een persoonlijke mail op de hoogte gebracht.


ZIJN ER SPECIALE INSTRUCTIES?

De concerten vinden plaats in publieke ruimtes. Met een aantal eenvoudige maatregelen kunnen we de verspreiding van griepvirussen, coronavirussen of andere virussen voorkomen:

  • Was regelmatig je handen.
  • Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.
  • Heb je geen zakdoekje bij de hand? Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Blijf thuis als je symptomen waarneemt die in verband worden gebracht met het virus (herhaald hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn en plotse koorts) of wanneer je net bent thuis gekomen na een verblijf in een risicogebied.
  • Handdrukken, kussen en knuffels zijn afgeraden zolang deze griep woedt.

WELKE VOORZORGSMAATREGELEN NEEMT MUZIEKODROOM?

muziekodroom onderneemt zoveel mogelijk stappen om de hygiëne te vrijwaren.

Bij vragen of meer informatie contacteer communicatie@muziekodroom.be of bel naar 011/231313.

 

You must be logged in to post a comment Login