Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een nieuwe maatregel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verbiedt elke bijeenkomst van meer dan 1000 personen in een gesloten omgeving tot 31 maart n.a.l.v. het coronavirus.  AB is uiteraard zeer bezorgd over de situatie en volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Wat betekent dit concreet voor de komende concerten in AB?
Concerten in AB SALONAB CLUB, AB BOX, AB THEATER gaan gewoon door, omdat de capaciteit hier lager ligt dan 1000 personen. Hier verandert er dus niets.
Indien het concert georganiseerd wordt in AB GROTE ZAAL, AB BALLROOM, AB FLEX, gaat AB in samenspraak met de entourage van de artiest op zoek naar een creatieve oplossing. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald. Verder is het ook mogelijk dat geplande concerten gespreid worden over 2 momenten om de capaciteit te verlagen of dat deze concerten doorgaan met een lagere bezettingsgraad. In elk van deze gevallen zullen ticketkopers en bezoekers persoonlijk verwittigd worden.
Belangrijk is om via de website te checken wat de laatste stand van zaken is voor aankomende concerten.

Door Peter