Eerste lading namen voor Rock Herk 2020!

rh

Het is al maart en de temperaturen beginnen stilaan te stijgen. Dat kan maar één ding betekenen: het festivalseizoen komt eraan! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken voor Rock Herk 2020.

Voor het hoofdpodium pakt de organisatie van Rock Herk uit met een reeks namen van formaat. Goose komt naar Herk-de-Stad met het live elektronica project Goose Nonstop om het festival op de grondvesten te doen daveren. Vervolgens is er ook plaats voor het klassieke oeuvre van Noordkaap, die iets tussen een thuismatch en een exclusief reünieconcert komen spelen. Meer namen zijn Black Box RevelationThe SubsEqual Idiots en Newmoon.

Daarnaast geven we naar goede gewoonte ook aanstormend jong talent een plaats op de Main Stage. Dit jaar zijn dat onder andere The Radar Station en Crooked Steps, beiden winnaars van de Nieuwe Lichting 2020 van Studio Brussel.

Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. In 2020 slaat Rock Herk hiervoor de handen in elkaar met de Antwerpse concertpromotor MCLX. Dit levert alvast een eerste lading stevige namen in de vorm van het Canadese trio Danko Jones en het ter ziele gegane Raketkanon. Ter ziele gaan doe je uiteraard niet zonder het kot nog eens volledig af te breken met een exclusieve festival show op Rock Herk. In de Club zien we dit jaar ook GodfleshAuthor & Punisher en Peuk. Afsluiten doen ze naar goede gewoonte met Goe Vur In Den Otto.

Het derde podium van Rock Herk, Street, krijgt deze editie alvast bezoek van BeraadgeslagenRaveyards en Hoffman. Op het vierde podium, Dansbaar, kunnen huis dj’s Mr. Critical en Up to Eleven niet ontbreken, alsook Susobrino en BjeorWilly Organ komt er de Nederlandstalig 80’s pop terug nieuw leven inblazen.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login