Met Equal Idiots is affiche Roots & Roses compleet!

Equal Idiots

Zoals elk jaar gaat op 1 mei vindt in Lessines/Lessen (bij Geraardsbergen) het Roots&Roses Festival door. Het is een jaarlijkse vaste afspraak geworden voor liefhebbers van folk, americana, rock’n roll, garage rock, soul en alle muziek die een band heeft met de blues, zij het van dichtbij of van ver.

Vandaag worden Equal Idots als uitsmijter aan de reeds boeiende en goedgevulde affiche toegevoegd. Dit is de complete affiche:

Reverend Horton Heat – Rocket From The Crypt – Pokey LaFarge 
The Handsome Family – The Fleshtones – King Khan Louder Than Death – Delta Bombers – Equal Idiots – The Morlocks – The Italian Job – Chatham County Line –
Handsome Jack – High Jinks Delegation – DeadlineOver Equal Idiots:

Sinds 2012 brengt het Antwerpse duo de podia tot leven waar ze ook gaan met hun garage/punk. Een gekke energie die hen al naar enkele van de grootste podia van het land heeft gebracht, waaronder Rock Werchter en Dour  en Pukkelpop. Voortgestuwd door de Humo Rock’s Rally wedstrijd en de Nieuwe Lichting van Studio Brussel in 2016, garanderen Thibault Christiaensen (gitaar, zang) en Pieter Bruurs (drums, zang) een punkrock-geluid zonder concessies of pretenties dat hen een authentiek en onweerstaanbaar karakter geeft. Sinds de release van hun debuutalbum “Eagle Castle BBQ” in 2017, een slimme mix van pakkende tracks en pittige rock, hebben de jongens een drukke concertagenda gehad.

Adolesence Blues Community’, zo heet het nieuwe album van Equal Idiots. De tweede plaat van de groep volgt tweeëneenhalf jaar na ‘Eagle Castle BBQ’ en komt vandaag 21 februari uit. De tweede single uit de plaat – 16 volgt het gekende Run op werd  Catch of The Day bij Studio Brussel.

You must be logged in to post a comment Login