Geen widgets gevonden in de zijbalk

Er wordt een mooie zomer voorspeld in 2020. Dat doet alvast de nieuwe Mintzkov single ‘August Eyes’ vermoeden.

Op 20 maart brengt de groep een nieuw album uit genaamd ‘Oh Paradise’. Als voorproefje van die plaat is er nu reeds ‘August Eyes’. Een nummer waarin Mintzkov teruggrijpt naar het eigen DNA, dat van een energiek geluid waarin knetterende gitaren en knappe samenzang voortgestuwd worden door een onwrikbare ritmesectie. De typische ingrediënten waarvoor de band gekend is.

Vandaag is Mintzkov een machine met drieledige crew: Philip Bosschaerts, Lies Lorquet, Min Chul Van Steenkiste. Een constructie sterker dan ooit tevoren – ooit al eens een driehoek proberen om te buigen?

Check de video van single ‘August Eyes’ HIER.

LIVE
27 maart: AB, Brussel SOLD OUT
5 april: TRIX, Antwerpen
8 april: Het Depot, Leuven

Door Peter