Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ze is één van de meest succesvolle Engelse artiesten met meer dan 11 miljoen verkochte albums en tal van platina platen. In afwachting van haar prachtig dubbel livealbum met het Gori Women’s Choir, kondigt Katie Melua een nieuw studioalbum voor 2020 aan, samen met een nieuwe tournee die haar op zaterdag 26 september naar het Koninklijk Circus in Brussel brengt. De ticketverkoop start op vrijdag 22 november om 11u.

Op haar 35ste heeft de in Tbilisi in Georgië geboren zangeres de wereld veroverd met haar betoverende stem en innemende liedjes, en behoort ze tot het clubje van de meest verkopende vrouwelijke artiesten ooit, niet in het minst vanwege 7 van haar albums die telkens de top 10 van de albumcharts bereikten. Katie Melua is een volleerd auteur, componist en tekstschrijver met wereldwijde hits als “Nine Million Bicycles”, “The Closest Thing to Crazy”, “If You Were a Sail Boat”, of haar cover van “Wonderful Life”. Haar muziek krijgt op het podium een extra dimensie dankzij haar charisma en ontwapende charme. Elk van haar liveconcerten bezorgt het publiek zulk geluk dat niemand zichzelf mag ontnemen. Kortom: rendez-vous in het Koninkijk Circus op 26 september!Door Peter