Psychedelica band The Growlers releast vrijdag 25/10 nieuw album ‘Natural Affair’!

the-growlers

De Californische band The Growlers combineert West Coast surf, garagerock, pop en mid-60s psychedelica met het desolate gevoel van een nachtclub na sluitingstijd -niet voor niets wordt hun muziek ook wel beach goth genoemd.

Komende vrijdag 25 oktober verschijnt het nieuwe studioalbum ‘Natural Affair’, waarop de band zich hoorbaar heeft laten inspireren door new wave funk en disco. Vandaag heeft de band tevens een extended versie van de titelsong online gezet, zie video hieronder.

Volledige info over de band vind je zowel hier op Wikipedia.

Benelux shows
– 17 februari 2020, Het Depot Leuven (BE)
– 18 februari 2020, TivoliVredenburg (Ronda) Utrecht, NL

You must be logged in to post a comment Login