LOLO ZOUAÏ – ALEXANDER 23 OP 11 NOVEMBER @ BOTANIQUE!

lolo

LOLO ZOUAÏ

Nog maar 24 is Lolo Zouaï maar ze heeft al wel een leven om jaloers op te zijn. Vliegend tussen San Francisco en New York maakt de stevig gehypete r&b-artieste alternatieve songs in zowel Frans als Engels. Blood Orange als Myth Syzer schoven al aan voor samenwerkingen, terwijl modemagazines in de wacht staan voor een shoot en Pitchfork over haar debuutalbum “High Highs To Low Lows” schreef: “Don’t be fooled by the of-the-moment pop sound: The 24-year-old singer’s debut album is the showcase for a refreshingly original perspective.” Zouaï heeft alles om de komende maanden helemaal te ontploffen. Straffe muziek? Check! Juiste attitude? Check! Een optreden in de Botanique op 11 november?

TICKETS

ALEXANDER 23

You must be logged in to post a comment Login